Гражданите на Ловеч изразиха благодарност за безплатното автокино  с прожекция

...
Гражданите на Ловеч изразиха благодарност за безплатното автокино  с прожекция
Коментари Харесай

Граждани на Ловеч благодарят за автокиното с прожекция на филма „Петя на моята Петя“

Гражданите на Ловеч показаха признателност за безплатното автокино  с прожекция на българския игрален филм „ Петя на моята Петя “, което стана на 10 август 2022 година  на паркинга на магазин Лидл.

„ Прекрасна лятна вечер на автокино в Ловеч. Благодарности на уредниците и поздравления за подбора на кино лентата във връзка идният Ден на младежта и в чест на обичаната на няколко генерации поетеса Петя Дубарова! “ Това написа във ФБ Йорданка Микова и получи над 200 лайкове за часове.

Прожекцията бе подарък за жителите и гостите на Ловеч във връзка 12 август – Международен ден на младежта. Цялата стратегия до 12 август включва над 10 разнообразни събития, измежду които кулинарен конкурс, надпревари с колела и тротинетки, баскетбол, тенис на маса, демонстрации и полемики, игротека и дискотека.

12 август е разгласен за Международен ден на младежта с резолюция на Общото заседание на Организация на обединените нации през декември 1999 година и се отбелязва публично от 2000 година. Инициативата има за цел да насочи публичното внимание както към проблемите на младежите, по този начин и към достиженията и приноса им за политическото, социално-икономическото и културното развиване на световно, национално и локално равнище. На този ден по целия свят се провеждат обществени събития и акции, насърчаващи присъединяване на младежите във вземането на значими решения във всички области на публичния живот. В България празникът се празнува от 2007 година.

Ето останалата програмата за Ловеч по дни и часове. На 11 август 2022 година – четвъртък, от 17:00 ч.Информационна акция във връзка Международния ден на младежта с присъединяване на членове на Общински училищен съвет Ловеч. На площад „ Екзарх Йосиф I “.

От 18:00 ч. Кулинарен конкурс с присъединяване на хора от третата възраст и младежи. На площад „ Екзарх Йосиф I “.

На 12 август 2022 година – петък, от 10:00 до 13:00 ч. Състезания с колела и тротинетки. Лятна игротека с DJ SPIRO – на площад „ Екзарх Йосиф I “. Състезанията са с награден фонд. Записването за присъединяване стартира в 9:30 ч.

От 10:00 – 17:00 ч. Свободен достъп до баскетболни кошове и маса за тенис – на площад „ Екзарх Йосиф I “.

От 10:00 до 17:00 ч. Демонстрация на симулационни очила, възпроизвеждащи резултат в резултат от приложимост на алкохол и наркотични субстанции – на площад „ Екзарх Йосиф I “.

От 16.30 ч. Демонстрация на доброволците от БЧК по Първа долекарска помощ – пред Община Ловеч.

19.30 ч. Дискусия на тематика „Медийна грамотност“ с кореспондента на Българска телеграфна агенция Даниела Балабанова – Градската градина до беседката.

20.00 ч. „Заедно в ритъма“ – дискотека навън – Градската градина до беседката. Организаторите си резервират правото за промени в програмата.

Организатори са Община Ловеч, „ Европа непосредствено “ – Габрово, Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните – Ловеч, Превантивно-информационен център- Ловеч, Република България „ Проф. Беню Цонев “, Български червен кръст – Ловеч, Сдружение „ Екомисия 21 век “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР